Skolrestaurangen

Foto: Mostphotos

I skolmatsalen serveras elever och personal god och näringsrik kost. Till maten serveras nyttiga grönsaker varierat efter säsongens tillgång

Ekologiskt och hemlagad mat är vår strävan

Alla såser, soppor, gratänger, grytor och olika sorters mos är alltid hemlagade. Yoghurt, morötter, vitkål, broccoli, bananer, mjöl och gryn är alltid ekologiska.

Andra varor köper vi ekologiskt när vi har möjlighet och fisken är alltid MSC-märkt. KRAV-äggen köper vi från Sanda hönseri. Vi följer kommunens basmatsedel men med vissa förändringar.

Vegetariska måltidsalternativ och varma grönsaker finns på menyn.

Till maten serveras ekologisk lättmjölk och vatten att dricka och hårt bröd med bregott eller lättmargarin.

Blanketter för er som behöver specialkost

Kontakt för den här sidan: dalaroskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 11 september 2018