Foto: Olof Holdar

Vid eventuella frågor och funderingar så finner ni oss på nedanstående telefonnummer och mejl.

Du som är förälder och har barn på Dalarö skola och vill komma i kontakt med personal, når personal via skolplattformen Schoolsoft. Du som ännu inte är förälder med barn på Dalarö skola och vill komma i kontakt med skolan, se uppgifter nedan.

Expeditionen

Michael Kullas Elfving
michael.kullaselfving@haninge.se

Sjuk- och frånvaroanmälan

Om ditt barn är sjukt och inte kan komma till skolan

Som vårdnadshavare ska du anmäla frånvaro till skolan före klockan 8.00 samma dag som ditt barn blir borta. Du kan meddela flera dagars frånvaro på en gång om du redan vet att det blir så. Du kan också meddela en dag i taget om frånvarolängden är osäker. Däremot är det viktigt att vi vet när ditt barn är borta och när ditt barn kommer åter till skolan.

Frånvaroanmälan görs på vår lärplattform Schoolsoft. Om vi inte får en frånvaroanmälan och ditt barn inte kommer till skolan kommer vi att ringa dig för att höra om ditt barn är hemma. Det är en säkerhetsrutin för oss som arbetar på skolan så att vi vet var ditt barn är.

Sjuk- och frånvaroanmälan (Schoolsoft - login krävs)

Ledighetsansökan av olika slag

• Om ditt barn behöver vara ledig från skolan.
  • Om ditt barn behöver vara ledig från skolan för att t.ex gå till tandläkaren eller läkare anmäler du det på Schoolsoft.
  • Om ditt barn behöver ledigt av någon annan anledning behöver du/ni fylla i en ledighetsansökan.

Det gör du på blankett för ledighetsansökan.

Ledigt från skolan får man på grund av särskilda skäl och maximalt i tio dagar under ett läsår.

Skolan är viktig, därför är vi restriktiva med att bevilja ledighet. Under vissa perioder som t.ex tider för nationella prov är det svårt att få ledigt.

Kontakt för den här sidan: dalaroskola@haninge.se

Senast uppdaterad: 5 september 2019