Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Aktuellt

 • Ung briljans och glädje lyste upp Haninge i novembermörkret

  Snön föll tungt i mörkret utanför Kulturhuset och skolavslutningen i juni kändes långt borta när 28 glada före detta nior tog plats i Teatern onsdag 22 november. Det var dags att belönas för hårt slit som lönat sig i mycket fina betyg.

 • Nyfiken på Vega skola och aktivitetshus?

  Om du inte redan besökt de fina lokalerna i Vega skola och aktivitetshus är det hög tid att göra det när vi bjuder in till öppet hus!

 • Vad gör din tonåring på Halloween?

  Den här veckan firar många av Haninges ungdomar Halloween. Föräldrar känner ibland en oro inför firandet då vi vet att det är tillfällen då risken ökar för att tonåringar far illa på grund av tobak, alkohol och droger.

 • Föreläsningskväll för dig som är tonårsförälder

  Den 24 oktober är du som är tonårsförälder i Haninge välkommen på en föreläsningskväll där du får information av samt möjlighet att ställa frågor till polisen, skolan, socialtjänstens förebyggarteam, fältassistenter, fritidsledare och andra som har kontakt med ungdomar i Haninge.  

 • Grattis Ribbyskolan till nomineringen av Haninge arkitekturpris 2023

  Haninge arkitekturpris lyfter projekt som bidrar till trivsel och stolthet. Skolbyggnaden är en av tre finalister som tävlar om priset. De övriga finalisterna är köksträdgården i Jordbro och kvarteret Storseglet i Vega.

 • Välkommen till ett nytt läsår i Haninges skolor!

  Nu välkomnar vi våra elever till ett nytt läsår i Haninges skolor. Höstterminen 2023 börjar måndagen den 21 augusti.

 • Vi inviger Vega skola & aktivitetshus

  Nu öppnar Vega skola & aktivitetshus. Här har vi samlat skola, kultur och fritid i samma hus. Missa inte den stora invigningsfesten!

 • Molly Hammar, Niklas Strömstedt, Oscar Zia och Jelassi på Haningedagen 2023

  Lördag den 16 september bjuder vi på det bästa Haninge kan med välkända artister, dans- och musikupplevelser med lokala stjärnskott och smakfestival med tillagad av välkända matprofiler.

 • Miljonprojekt ska hjälpa elever till en bättre framtid

  Att så många som möjligt har en egen inkomst är en viktig ingrediens för att skapa trygghet i samhället. Till hösten startar ett projekt, bland annat i Haninge kommun, som fått 25 miljoner kronor i bidrag för att underlätta för ungdomar att få inträde på arbetsmarknaden. Målgruppen för stödet är elever som går i årskurs nio eller gymnasiet och har en problematisk skolnärvaro.

 • Intensivsimskola i sommar

  Anmäl ditt barn till intensivsimskola i sommar. Haninge erbjuder simskola på Höglundabadet och i Torvalla simhall. Fortfarande finns platser kvar.

 • {{item.Title}}

  {{item.Title}}

  {{item.LastModifiedString}}

  Kategorier: {{category.Title}}
  {{tag.Name}}